top of page

La Companyia El Dit al Nas neix als carrers d'Arenys de Mar cap a finals del 2011, tot cantant cançons per a la mainada, comença el projecte "Cançons de plaça i cantonada". Després de les cantonades van venir les places, les escoles, les fires, les mostres, les festes majors i els pavellons, passant per la Mostra d’Igualada, el festival Romà i Martí de Caldes, el Firobi de Vilassar, el tancament del Rodaplaces de Vilafranca.. El nostre segon projecte "Els Viatges d'en Filalici" va ser seleccionat pel Mercat de Projectes, en el marc de la Mostra d’Igualada del 2016 i ha estat seleccionat al 6è Tast d'espectacles de la Fundació Xarxa. Vam estrenar l'abril del 2018 a la Mostra d'Igualada.

AGNÈS MONFERRER

Cantant, professora titulada de Tècnica Alexander (2013) i coach vocal. Llicenciada en música el 2005 per Berklee College of Music (Magna Cum Laude) ha treballat com a musicoterapeuta als EEUU i a Catalunya, on també ha impartit classes al màster de musicoteràpia de la Universitat de Barcelona (2006-2011). S’ha format al Conservatori del Liceu, el Taller de Músics i l’Aula de Barcelona. Així mateix, ha participat en cursos especialitzats de respiració amb Jessica Wolf (EEUU) i de veu amb Ron Murdock (Holanda), Paul Burge (Regne Unit), Agnès de Brunhoff (França) i Ted Dimon (EEUU).

Entre les seves darreres formacions cal destacar La Màquina del Swing, Maruja Limón, Francesc Capella Jazz Quartet, Pep Pérez Jazz Quartet, Susuka, Hot Legs i Dejà Vú. Ha sigut teclista i corista del grup Top Models amb qui ha gravat “Wall of Fame” (Bib Bib Records 2011) i ha aparegut per televisió a “Conciertos de Radio Tres”.

Actualment forma part del duet musical Ukelala i ho combina amb la seva feina com a professora de veu al Grau d'Arts Escèniques ERAM, centre adscrit de la Universitat de Girona.

Ivo G. Suñé

Titellaire i tècnic de llums i so (2006), programador de la sala Espiga de les Corts (des del 2006), Diplomat en educació primària (1996), va treballar en el món de l'educació fins el 2005, any en que va començar la seva carrera professional com a titellaire i tècnic de l'espectacle.

És titellaire i membre de la companyia Zipit company amb els espectacles Monstres, Jai el mariner i MilBocins (des del març del 2012 fins a l'actualitat)

Treballa com a aap tècnic de la companyia de titelles Mimaia teatro (des del 2011) amb els espectacles Adiós bienvenida i Roig pèl boig.

És membre del col·lectiu artístic CA LA RITA, d'arenys de mar: muntatges de titelles, animacions, presentacions de carrer, videoclips, curtmetratges... des del juny del 2010 fins l'actualitat.

Fou fundador de la companyia de titelles Zia Guantazo.

Al 2011 creà la companyia el dit al nas amb l'espectacle "Cançons de plaça i cantonada"

Carlos Gallardo

S´inicia al món de les arts escèniques treballant, durant cinc anys, en diverses companyies de titelles, entre elles Hormigas suben al Árbol i Tan Tan Teatro.

Es forma en Art Dramàtic al Institut del Teatre de Barcelona, en la especialitat de Teatre Físic-Visual, on participa en diferents creacions: “A vegades, mentir-se es un art”, dirigit per Stephan Levy, amb la qual participen al Festival Internacional COS de Reus 2013 i “Dos retaules bufonescos i un cor tràgic”, dirigit per Maria Codinach i amb el que participen al Festival Internacional COS de Reus 2013 i al “Die WO Spielen” en Stuttgart, Alemanya.

És cofundador de la companyia www.calteatre.com de teatre visual i de titelles, amb la qual creen “El Bosc com Balla”, un espectacle infantil de titelles i actors amb música en directe, dirigit per la Laura Batllori. 

Nelo Sebastián

Neix a València i comença els estudis en Història de l’Art i Belles Arts. A París forma part de l’alumnat d’Alejandro Jodorowsky. Funda la companyia multi disciplinar i nòmada “La Tribu del Mono” amb la qual recorre tot Sud Amèrica. S’instal·la a Colòmbia, on aprofundeix en la tasca poètica amb en Juan Manuel Roca i s´introdueix al teatre de carrer amb l´escola del Teatre Candelaria y la Red de Teatros de Bogotá.

A Barcelona acaba els estudis a la Escuela Internacional de Teatro ESTUDIS, d’en Berty Tobías. Funda la companyia Vudú Teatro i treballa en els espectacles "Sólo 5 minutos", "Paco el marinero", "El baúl", "Mafia” , "La Odisea de andar por casa" o “Gabinete Poético”.
Actualment també forma part de la companyia Jordi Bertrán amb  l´espectacle "AZÚCAR", col•labora amb Mimaia Teatro a “Adiós Bienvenida”a la seva versió francesa; col·labora amb Produccions Essencials amb “El Porc Ferotge” i amb la companyia de poesia i teatre “Prostíbulo Poético” .

Aquest any ha presentat amb Vudú Teatre el seu últim espectacle “Scriptorium” dins del cicle de teatre gestual YoGesto (Sala Fénix 2016) i que s´estrenà  a  Rumania ( Festival Visual Cluj Napoca).

Carlos Rufete

Treballa en el sector audiovisual des de el 2001: cinema, publicitat, cinema documental i corporatius. També com a tècnic en muntatge, so, guió, producció, art i grafisme.

Després de dirigir l'àrea de vídeo d'una productora a Barcelona durant uns anys i amb l'excusa del seu primer curtmetratge “El acuático no es un color” funda al 2008 Contrafilms; productora activa a l'actualitad, especialitzada en videoclips, publicitat, cinema documental,  curtmetratge i disseny, entre d'altres disciplines.

Forma part del taller artístic Ca la Rita d'Arenys de Mar

Contractació:

Ivo G. Suñé

+34 679 339 105

ciaelditalnas@gmail.com

Difusió internacional:

hello.philemon@gmail.com

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Amb el suport de:

bottom of page